[REL] << SteamRip2 >>

Eddy-K

*CharlottenburG*
Apr 11, 2007
48
0
6
It is done....

The Legend is Back! SteamRip!

I just took some time and (re)coded SteamRip, in my own way.
Hopefully it was worth it. ;)





Features:

- Play all games, using gcfs only
- No need of steam
- Play on Cracked Servers & Offline/LAN
- Supports Parameters
- Stand-Alone Creator Express
- Multi-Language
- Supports Skins
- Fast launch of games
- No need of internet
- Crash-safe
- Made the button's color changeable (each skin separated)
- Update checker
- Setti MasterServer (Stand-Alone and normal)


Code:
Update 28.03.2007
*******************
Fixed bugs
Fixed Setti MasterServers
Added Setti MasterServers for HL2 Games too
Added newstes SteamEmu
Added newstes ClientRegistry.blob
---
Removed the need to manually restart SteamRip2 when changing the skin, steamapps path or any options.
---
Added new Skin (thx p3ng3l)
Fixed bug
---
Added update checker
Added Setti MasterServer for HL1 Games (Stand-Alone and normal)
---
Added Garry's Mod 10
Added automatic game sorter
---
Added PopCap Games:
AstroPop Deluxe
Bejeweled 2 Deluxe
Bejeweled Deluxe
BigMoney Deluxe
Bookworm Deluxe
Chuzzle Deluxe
Dynomite Deluxe
Feeding Frenzy 2 Deluxe
Hammer Heads Deluxe
Heavy Weapon Deluxe
Iggle Pop Deluxe
Insaniquarium Deluxe
Pizza Frenzy Deluxe
Rocket Mania Deluxe
Talismania Deluxe
Typer Shark Deluxe
Zuma Deluxe
---
Now you are able to change the Button-color according to each skin (Resource\Gui\<skin>\settings.ini)
---
Added Source games:
Half-Life 2
Counter-Strike Source
Day of Defeat Source
Half-Life 2 Deathmatch
Half-Life Source
Half-Life Deathmatch Source
Half-Life 2 Episode One
Half-Life 2 Lostcoast
To all GFXer:
Have Fun while skinning ;)


Download: http://rapidshare.com/files/39310423/SteamRip2.rar

Have Fun :D
 

786Fighter

Full Member
Apr 12, 2007
183
0
0
USA
i have one question, when u click on servers does it only show cracked servers or all of em? nice program btw :)
 

Eddy-K

*CharlottenburG*
Apr 11, 2007
48
0
6
i have one question, when u click on servers does it only show cracked servers or all of em? nice program btw :)
the best would be that you launch the game and use the ingame server-browser. this one uses the setti-masterserver
 

vibhavrocks

Full Member
Apr 12, 2007
15
0
0
guys, your gonna laugh at this but, im a noob, and im dont get how to use the gcfs with this steam rip, i dl steam rip, how do you use it, where do you extract to, thanks in advance
 

vibhavrocks

Full Member
Apr 12, 2007
15
0
0
thanks, but i got that part, and the servers, but whenever i ope a cracked server, an error occurs, like steam rejections, or change the game, something like that
 

vibhavrocks

Full Member
Apr 12, 2007
15
0
0
whenever i press servers, for cs, it goes to half life, then it says its connected, please change the game
 

cocoman

Full Member
Apr 14, 2007
8
0
0
help!!! could someone help my

i get this message: Fatal Error: Wad file gfx.wad doesn't have WAD3 id


how can i fix this problem
 

Tomekk_HSH

New Member
Jan 15, 2007
1
0
0
You got HeLpEd!!!

doesn't worked for me too at the beginning, but do the following:

1.download "steambuster revolution v1999" (available at freesteam)

2.install cs source with steambuster rev.

3.copy the whole content of "steam\steamapps\"yourname"\counter strike source" to the direction "Steam\steamapps\SteamRip2\hl2\root"

ADDS(IMPORTANT):
1. "yourname" means the directory where you installed css with steambuster
2. don't copy the whole folder "counter strike source" just the content!!!

worked for me and a friend so you've a good chance that it works for you too.

don't know whats going wrong with steamrip but i think it extracts the old engine .dlls from "source engine.gcf" and not the req. from "base source engine 2.gcf". but as i said i don't really know........


you got helped by -THE GERMAN-:cool:
 

shooterone

New Member
Jun 18, 2007
1
0
0
I have a problem
When I start HL2 Deathmatch the mainmenu is black, but i hear the sounds of the list, when I scroll over it and I can also click on it, for example I know the last one is quit, then I klick on it and then I press RETURN, then I'm on the desktop.
I use the original flies, wich were updated and lunched with steam yesterday. No I want to play without steam on LAN with SteamRip. Therefor I copied the steamapps-folder to C\Data. At SteamRip this folder is active, so that there is C\Data\SteamRip\HL2\root\......
Can you help me?
 

warhead0

Full Member
Dec 21, 2006
12
0
0
Queensland, Australia
I have a problem
When I start HL2 Deathmatch the mainmenu is black, but i hear the sounds of the list, when I scroll over it and I can also click on it, for example I know the last one is quit, then I klick on it and then I press RETURN, then I'm on the desktop.
I use the original flies, wich were updated and lunched with steam yesterday. No I want to play without steam on LAN with SteamRip. Therefor I copied the steamapps-folder to C\Data. At SteamRip this folder is active, so that there is C\Data\SteamRip\HL2\root\......
Can you help me?
im having a similar problem but im tryign to run HL2:EP1
anyoen know?
 

schlucky

New Member
Jun 19, 2007
1
0
0
i got another problem

when i'll start a game it showes me :

run-time error "76"

path not fund

or:

run-time error "75"
Ppath/file acces error


can you help me?
 

SeriaL

New Member
Jun 24, 2007
3
0
0
Hi
I have a problem with SteamRip 2 and Counter Strike Source also with Steam Buster V1999
If i start CSS the game crashes (SteamBuster) and with SteamRip i get a Blackscreen in CSS but i can click on the buttons and i can hear a sound but all is black ^^

*sorry for my english, it isn't the best*


*EDIT
But Half Life 2 works fine on SteamRip an Steambuster
 

Buzz

New Member
Jun 26, 2007
1
0
0
Is the SteamRip2 working with cs 1.6?
I'm trying play it, I've already has the cs' GCF, but send me a message "You don't have all the gcfs for play this game" =(

Does anyone play cs 1.6 with steamrip2? could help me?
 

Jukkis

New Member
Jul 4, 2007
2
0
0
Where the hell I put the SteamRip2.ini, exe and Resources? and when i have exctacted them, then what?
 

Eddy-K

*CharlottenburG*
Apr 11, 2007
48
0
6
Where the hell I put the SteamRip2.ini, exe and Resources? and when i have exctacted them, then what?
lol
put them where ever u want.
1. start steamrip2.exe
2. choose ur steamapps dir
3. play the game

its easy.
 

Semper45

New Member
Jul 6, 2007
2
0
0
You have reached the download-limit for free-users. Want to download more?
Get your own Premium-account now! Instant download-access! (Or wait 154 minutes)

hly crap so long :'( stupid porn :p dont think im a sexmaink just kidding :)