I Swear Vista Kind Of Sucks

P4rD0nM3

Full Member
Apr 12, 2007
73
0
0
#1
So I bought a new computer and it only has 1gb of ram which is expandable to 4gbs. It has 4gbs of memory now and man I look it up and it ate all of it. I don't even see any major difference whatsoever. I multi-task a lot too. I hate Vista right now. And owning a pre-made computer...sucks. I just had to buy one a.s.a.p. because I fried my motherboard on my 4 year old computer. Hehehehe. ph34r 512mb NVIDIA ONBOARD GRAPHICS! Next stop...new video card. Probably just a mid-range one...since I don't play a lot ever since my family moved to the U.S.A.

Anyone here with Vista too? I mean when XP first came out, I hate it too so I'll probably love this one as time goes by. it's such a memory hog!
 
Apr 11, 2007
38
0
0
#2
lol. old school equipment ftw!!!!!
have checked what processes are running in the background? always handy to know what is running and how much mem/cpu it is using.
 
Nov 10, 2006
799
1
0
Australia
#4
I have vista and the only problems I have is [rage]THE FUCKING OS WONT INJECT ANY 1.6 FUCKING HACK[/rage] also WMP 11 for vista doesn't have some of the right audio/video codecs so some files don't play which sucks too. I'm thinking of dual booting with XP sp2 though.

-Renegade89
 

P4rD0nM3

Full Member
Apr 12, 2007
73
0
0
#5
Man. I have to reinstall what WWIII gave me in my PM boxes before the old forums went down.

I HATE VISTA! WIN 2000! FTW! For real!
 

Thebear

Full Member
Jan 20, 2007
80
0
0
#8
if u wanna dual boot xp its best to install xp then vista but there are ways around it with special tools , its coz the b00t menus are all fked up
 
W

WorldWarIII

Guest
#11
I'm just fine with my XP and I don't plan on changing anytime soon. Especially considering many Steam / CS related things don't yet work w/ Vista.
 
M

MiNdAr

Guest
#19
lawl from wot i have herd its crap and also from hearing Renegade89 Rage in game about no hacks workin on vista ahah bl
 
Apr 12, 2007
1
0
0
#20
lol man, im using vista.. and the hacks not injecting u hav to check ur securtiy center options :p coz i inject fine on vista ultimate. but fuk man it blows ass in gaming performance, lol btw im running vista on 512mb of ram and jst playing 1.6 but farr.. it lags on 1.6!!!!! T.T my gfx card is ok though itz like radeon pci-express 900 bit old now lol but still alrite for cs.. but fuk vista man =.=' it lags cs!!!!! xp my fps was 150-200 .. now on vista 50-60... WTF and man i've even lowered my gfx standards!! GRRR!! fukn vista!!
 

daarty

RTFM jou musst, mmh!
Apr 12, 2007
46
1
0
#21
lol
that truly is funny ^^

acutally, on my mom's new laptop css runs just fine (although the graphic options are average)
 

BlinkY

Pork is not a Verb
Apr 12, 2007
389
1
18
31
S.wales (GB)
#22
I did have vista but turned back to legend XP =). Vista is a pile of horse shit to be honest. i had a gig of ram and ate half of it idle. But when i switched back to XP which it self was a nightmate trying to find drivers for my new comp my FPS doubled and tripled =D with my Ati x1950xt and Intel dual core. Will hate vi$ta for life. XP FTW
 

P4rD0nM3

Full Member
Apr 12, 2007
73
0
0
#23
It will it most of your ram but it will free it up again when you need it for something that's not related with the O/S at all. I have 4gb of memory and it ate all of it.
 

gamer76

New Member
Apr 11, 2007
3
0
0
#24
i have 512MB of RAm and ran Vista on it, it only used a consistant 70ish% at idle!!! vista does suck, because the spec of the pc required is just too high!!!!

gamer76
 
Nov 10, 2006
799
1
0
Australia
#25
lol man, im using vista.. and the hacks not injecting u hav to check ur securtiy center options :p coz i inject fine on vista ultimate. but fuk man it blows ass in gaming performance, lol btw im running vista on 512mb of ram and jst playing 1.6 but farr.. it lags on 1.6!!!!! T.T my gfx card is ok though itz like radeon pci-express 900 bit old now lol but still alrite for cs.. but fuk vista man =.=' it lags cs!!!!! xp my fps was 150-200 .. now on vista 50-60... WTF and man i've even lowered my gfx standards!! GRRR!! fukn vista!!
Oh well I have no idea how you got it working Vista has different offsets to XP.. PM me what to change kinda strange because CS: Source runs ALOT smoother than 1.6 currently for me.

i have 512MB of RAm and ran Vista on it, it only used a consistant 70ish% at idle!!! vista does suck, because the spec of the pc required is just too high!!!!

gamer76
If you upgrade to Vista you should upgrade your system hardware too or at least read the system requirements and recommendations.

-Renegade89
 
Apr 15, 2007
128
0
0
#27
Yessir, Vista sucks the left and right testicle.

I installed vista after having a ton of virus over-take my WinXP, So I thought hey, I'll give WinVista a go. So I downloaded it off my server, Made the bootable CD and installed.

Runs like shit, Well over system specs. It might only be worth installing when SP1 Comes out.
 

Dj_Asim

Full Member
Apr 14, 2007
127
0
0
#28
renegage is rigth.. vista is fucked with hacking but its not bad at all..

god stuff , good quality .. but im not saying its BETTER than xp

Xp was good times :( i miss it but Vista :p is gooood! ( not for hacking ) SO I RECOMMEND XP FOR HACKING AND QUALITY FOR VISTA :D
 

De0xide

Full Member
Apr 15, 2007
11
1
0
#29
Vista is still new. No one takes that into consideration when comparing it to XP. XP was released in like '02 or something, it has many more security fixes and such. Vista, just like XP, had problems when it came out.
 

BlinkY

Pork is not a Verb
Apr 12, 2007
389
1
18
31
S.wales (GB)
#30
But the thing is, i doubt vista will need less ram and less better system. Micro$oft i think dresigned it probley to there specs with there quad core and sli 8800's with water cooling as standard not forgetting there 8 gig ram lololol. Vi$ta i think will always need high specs. come a few years im sure it'll be better but im staying with XP tbo after having not one good experiance with Vi$ta.
 

belink

Full Member
Nov 12, 2006
54
0
0
#34
I have a dualboot with XP & vista, Tried vista 3 times and just /quit due to buggy mouse accel with my MX518 and crappy performance in my games.
 
Nov 10, 2006
799
1
0
Australia
#35
Well yeah you get that most people don't realize if you upgrade to Vista you probably should upgrade your hardware too. For some strange reason though CS:S runs 'alot' smoother on Vista for me know and I don't really understand why ever better than 1.6

-Renegade89
 

nightreaper999

Bringing Sexy Back!!
Apr 11, 2007
390
1
18
#37
win 2000??? HAHAHAHAHAHAH!!!!!!!! w.e i LOVE xp. better than vista cause its been out for a while. millenium is ok but most things dont cover millenium anymore :(
 

azntutu2

Full Member
Apr 21, 2007
5
0
0
#38
Personally, I think XP is MUCH better than vista... I think its hard to make fast progress with vista, because of those slow graphics and stuff.
 

BlinkY

Pork is not a Verb
Apr 12, 2007
389
1
18
31
S.wales (GB)
#40
I have both Vista and XP on the same machine. I have multiboot, so i just choose which version i want to load =). no probs what soooo ever so far.
 
Nov 10, 2006
799
1
0
Australia
#41
Theres nothing you can't do on XP that Vista can. I've gone back to XP and my computers performance and ingame FPS have increased dramatically, XP FTW.

.Renegade